Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Op de thee met kaas

Een cheesy must-read !

Zoals elk hapje Gruyère AOP een verhaal vertelt, geldt dat ook voor elk kopje thee. Beide lekkernijen kennen een levendige traditie. Le Gruyère AOP en thee verrijken elkaar door het complexe karakter van hun nuances. De beleving is heel bijzonder omdat de smaken elkaar aanvullen maar er ontstaat ook een extra dimensie waardoor zich een nieuwe smaak ontwikkelt. 
In het boek ‘De ontmoeting van Le Gruyère AOP en thee’ combineert de Belgische kaasmaakster Fabienne Effertz haar kennis van kaas met haar levendige passie voor thee. Effertz heeft enkele jaren in Zwitserland gewoond, waar ze ontdekte dat mensen uit de Alpen wel vaker thee combineerden met fondue. Dat bracht haar op het idee om thee ook te combineren met andere Zwitserse kazen. Zogezegd, zo gedaan! In haar boek komen de 8 varianten van Le Gruyère AOP aan bod in combinatie met 16 diverse theeën. Van ontbijt tot dessert, stuk voor stuk recepten die je smaakpapillen weten te verrassen!
Shop het boek hier
 

Terug

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.