Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Raclette Suisse®

Volgens zeer oude geschriften, die in de kloosters van Obwalden en Nidwalden bewaard worden, zou William Tell reeds in 1291 van raclette genoten hebben. De kaas werd gesmolten voor een open vuur en afgeschraapt op een bord.

Tegenwoordig zetten de jongere generaties kaasmakers de knowhow en passie voort. Het kruiden- en bloemrijke grasland ligt aan de oorsprong van deze unieke kaas, die geldt als symbool voor Zwitserse tradities en cultuur. Raclette is een echt stukje Zwitserland: het merk Raclette Suisse® staat garant voor natuurlijke zuiverheid, topkwaliteit en productzekerheid.

Raclette Suisse®

Raclette Suisse® – de heerlijke smeltende kaas is eenvoudig klaar te maken en kan met uitgezochte ingrediënten oneindig worden gevarieerd.

Geschäftsstelle Raclette Suisse
Weststrasse 10

3000 Bern 6
Telefoon: +41 (0) 31 359 53 25
Fax: +41 (0) 31 359 58 51

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.