Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Tilsiter

Een sterk merk

Zwitserse emigranten verspreidden de kunst van het kaasmaken naar talrijke landen. Zo ook naar het vroegere Oost-Pruisen, dat tegenwoordig bij Rusland hoort. Vandaar, uit het stadje Tilsit, keerde de Thurgauer Otto Wartmann in 1893 terug naar zijn geboorteland.

In zijn jaszak had hij een kaasrecept. Hij verfijnde dat in de kaasmakerij Holzhof in het mooie Bissegg en begon met de productie van de Zwitserse Tilsit met volkomen nieuwe kwaliteitsmaatstaven. De Zwitserse Tilsiter was eindelijk thuisgekomen.

De elementen voor een perfecte Tilsiter Switzerland zijn verse melk, bewezen productiemethoden en permanent toezicht.

Voeg dan nog liefde en passie toe, en je hebt een kaas van topkwaliteit.

Tilsiter Switzerland bestaat al sinds 1893. Het recept is altijd hetzelfde gebleven. De uitdaging ook: een kaas maken die elke dag opnieuw fascineert.

Productie film Tilsiter Switzerland

Tilsiter

Tilsiter Switzerland uit het groene Thurgau, de originele kaas sinds 1893, is een van de sterkste merken van Zwitserland.

SO Tilsiter Switzerland GmbH
Dunantstrasse 10
Postfach

8570 Weinfelden

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.