Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.
Appenzeller® Raclette
Appenzeller® Raclette

Appenzeller® Raclette

«Ten slotte is er een Appenzeller® Raclette variant, voor degenen die vonden dat dit populaire Zwitserse gerecht tot nu toe niet pittig genoeg was. De kaas heeft een uniek sterke smaak, zijn textuur is delicaat en tegelijkertijd extreem romig, waardoor het een welkome aanvulling is op elk raclette-kaasplateau. - Vrij van conserveringsmiddelen en additieven - Vrij van conserveringsmiddelen en additieven - Vrij van lactose - Vrij van smaakversterkers - Vrij van gluten »
Harde kazen
Kaastype
Rauwe melk
Melkverwerking
Koemelk
Melksoort
Volvet
minstens
45%
Vetgehalte
Tolerantie
Lactosevrij
Glutenvrij
Maanden
3-5
Duur rijping
Smaak
Sterk
Gebied
Oost-Zwitserland
Seizoen
September-Februari
Wielgrootte
200.00 g
Appenzeller®

Het geheime kruidenmengsel waarmee elk kaaswiel regelmatig met de hand wordt ingewreven, maakt deze kaas tot de pittigste van Zwitserland.

SO Appenzeller Käse GmbH
Poststrasse 12
Postfach 67

CH-9050 Appenzell
Telefoon: +41 (0) 71 788 30 40

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.