Emmentaler AOP Bio





Emmentaler AOP Bio
«Emmentaler AOP Bio onderscheidt zich van de traditionele Emmentaler AOP door zijn grondstof. De uitsluitend verse rauwe melk wordt geleverd door boerderijen die volledig voldoen aan de in binnen- en buitenland erkende richtlijnen van de organisatie BIOSUISSE. Emmentaler AOP Bio wordt in alle stadia van de productie natuurlijk geproduceerd en met de grootst mogelijke voorzichtigheid behandeld. Met zijn typisch, nootachtig milde aroma is de Emmentaler AOP Bio een puur genot. »
Mooser Chäsi GmbH,
Istighofen
Käserei Stäheli GmbH,
Frauenfeld
Harde kazen
Kaastype
Rauwe melk
Melkverwerking
Koemelk
Melksoort
Volvet
minstens
45%
Vetgehalte
Dierlijk stremsel
Lebferment
Tolerantie
Lactosevrij
Glutenvrij
Glutenvrij
Maanden
minstens
4
Duur rijping
Smaak
Van mild met een nootachtige toets tot pittig en kruidi
Labels
Bio
AOP/IGP
AOP/IGP
Gebied
Bern Regio,
Noordwest Zwitserland,
Oost-Zwitserland,
Centraal Zwitserland
Seizoen
Ganse jaar
Wielgrootte
75.00-120.00
kg
Emmentaler AOP
Wie Emmentaler AOP proeft, weet het: deze even grote als wereldberoemde kaas spreekt voor zich. Emmentaler AOP is stuk voor stuk een stukje natuur.
Emmentaler Switzerland
Consortium Emmentaler AOP
Zieglerstrasse 43 B
Postfach
CH-3000
Bern 14
Telefoon: +41 (0)31 388 42 42
Fax: +41 (0)31 388 42 40