Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.
Bündner Bergkäse Bio extra
Bündner Bergkäse Bio extra

Bündner Bergkäse Bio extra

«Met het beste van wat slechts eenmaal per jaar op de hoogten van Graubünden groeit en de bijdrage van traditionele kleine bedrijven uit 30 dalen wordt een kruidige, temperamentvolle Zwitserse halfharde kaas van zuivere Bündner bergmelk geproduceerd. »
Amstad Chäslädeli GmbH, Zürich Chascharia Val Müstair, Müstair
Harde kazen
Kaastype
Gethermiseerde Melk
Melkverwerking
Koemelk
Melksoort
Volvet
minstens
45%
Vetgehalte
Dierlijk stremsel
Lebferment
Lebferment
Tolerantie
Lactosevrij
Glutenvrij
Maanden
6-9
Duur rijping
Smaak
Sterk
Labels
Bio
Gebied
Graubünden
Seizoen
Ganse jaar
Wielgrootte
4.80 kg
Bündner Bergkäse

Berglucht, kruiden- en bloemenweiden maken de melk in het Bündnerland bijzonder kruidig. Hieraan dankt deze specialiteit haar verfijnde, aromatische smaak.

Bündner Bergkäse
Postfach
Quaderstrasse 8

7001 Chur
Telefoon: +41 (0) 81 258 36 14

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.