Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.
Past-Tilsiter Switzerland (de groene)
Past-Tilsiter Switzerland (de groene)

Past-Tilsiter Switzerland (de groene)

«Mild, licht zurig, delicaat in textuur – dat zijn de eigenschappen van de Past-Tilsiter Switzerland. Vooral jonge consumenten waarderen deze kaas vanwege zijn uitgebalanceerd aroma en smeuïge textuur. De populaire groene is niet alleen bijzonder geschikt bij een eenvoudige maaltijd, maar dient ook als basis voor verfijnde gerechten. Bijvoorbeeld in een kaassalade, op tosti’s of gewoon in plakjes. En uiteraard doet hij het ook voortreffelijk op elk kaasplateau. Past-Tilsiter Switzerland wordt slechts in een paar kaasmakerijen geproduceerd en de meeste daarvan zijn familiebedrijven. Zonder enig compromis onderwerpen melkveehouders en kaasmakers zich aan de strenge kwaliteitscontroles. Van de levering van de melk totdat de kaas klaar is voor verkoop is de kwaliteit van deze Tilsiter Switzerland altijd gegarandeerd. De kaasmakerijen zetten zich in voor een gemeenschappelijk doel: een fijne Past-Tilsiter Switzerland te produceren die altijd de beste smaak biedt. »
Halfharde kazen
Kaastype
Gepasteuriseerde melk
Melkverwerking
Koemelk
Melksoort
Volvet
minstens
45%
Vetgehalte
Microbieel stremsel
Lebferment
Lebferment
Tolerantie
Glutenvrij
Maanden
1-2
Duur rijping
Smaak
Zacht
Aromatisch
Gebied
Oost-Zwitserland
Seizoen
Ganse jaar
Wielgrootte
4.00-4.50 kg
Tilsiter

Tilsiter Switzerland uit het groene Thurgau, de originele kaas sinds 1893, is een van de sterkste merken van Zwitserland.

SO Tilsiter Switzerland GmbH
Dunantstrasse 10
Postfach

8570 Weinfelden

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.