«Typisch voor deze fijne, smeuïge en aromatische zachte kaas uit West-Zwitserland, is de zachte korst. Een typischer zachte kaas is nauwelijks denkbaar en is een must op elk kaasplateau. »
Zachte kazen
Kaastype
Gepasteuriseerde melk
Melkverwerking
Koemelk
Melksoort
Volvet
minstens
45%
Vetgehalte
Dierlijk stremsel
Lebferment
Tolerantie
Glutenvrij
Weken
1-2
Duur rijping
Smaak
Romig
Aromatisch
Gebied
West-Zwitserland
Seizoen
Ganse jaar
Wielgrootte
100.00
g
Tomme Vaudoise
Tomme Vaudoise – de fijne, crèmige, zachte kaasspecialiteit uit West-Zwitserland smaakt bij elke gelegenheid.
Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.