Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.
Le Gruyère d'Alpage AOP
Le Gruyère d'Alpage AOP

Le Gruyère d'Alpage AOP

«Le Gruyère d'Alpage AOP wordt tijdens de zomermaanden in de alpenkaasmakerijen geproduceerd. Deze kaas dankt zijn fijne, typische smaak aan de grote verscheidenheid aan weidelanden en de alpenflora, en uiteraard aan de hoogwaardige rauwe melk van de koeien die er grazen. De know-how van de kaasmakers en affineurs zijn ook essentieel bij het maken van deze kaas »
Harde kazen
Kaastype
Rauwe melk
Melkverwerking
Koemelk
Melksoort
49-53%
Vetgehalte
Dierlijk stremsel
Lebferment
Lebferment
Tolerantie
Lactosevrij
Glutenvrij
Maanden
minstens
5
Duur rijping
Smaak
Aromatisch
Zout
Sterk
Labels
AOP/IGP
Gebied
West-Zwitserland
Seizoen
Kan-Oktober
Wielgrootte
20.00-35.00 kg
Le Gruyère AOP

Kaasliefhebbers in de hele wereld waarderen de Gruyère AOP met zijn uitgesproken kruidige aroma – een meesterwerk van Zwitserse kaasmakerskunst.

Interprofession du Gruyère
Case postale 12

1663 Pringy - Gruyères
Telefoon: +41 (0) 26 921 84 10
Fax: +41 (0) 26 921 84 11

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.