Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.
Le Gruyère AOP Bio
Le Gruyère AOP Bio

Le Gruyère AOP Bio

«Zijn fijne, typische smaakt dankt de kaas aan de eersteklas rauwe melk van koeien uit het Greyerzerland. In de zomer grazen de koeien weidegras en ze worden in de winter gevoederd met hooi. Essentieel is echter het vakmanschap van de kaasmakers en affineurs. Het bijzondere van Gruyère AOP Bio is de melk, die afkomstig is van boerderijen die zich strikt aan de bewerkingsrichtlijnen van de BIOSUISSE-organisatie houden. »
Harde kazen
Kaastype
Rauwe melk
Melkverwerking
Koemelk
Melksoort
49-53%
Vetgehalte
Dierlijk stremsel
Lebferment
Lebferment
Tolerantie
Lactosevrij
Glutenvrij
Maanden
minstens
5
Duur rijping
Smaak
Aromatisch
Zout
Sterk
Labels
Bio
AOP/IGP
Gebied
West-Zwitserland
Seizoen
Ganse jaar
Wielgrootte
25.00-40.00 kg
Le Gruyère AOP

Kaasliefhebbers in de hele wereld waarderen de Gruyère AOP met zijn uitgesproken kruidige aroma – een meesterwerk van Zwitserse kaasmakerskunst.

Interprofession du Gruyère
Case postale 12

1663 Pringy - Gruyères
Telefoon: +41 (0) 26 921 84 10
Fax: +41 (0) 26 921 84 11

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.