Le Gruyère AOP Réserve





Le Gruyère AOP Réserve
«Le Gruyère AOP Réserve ontwikkelt zijn kruidig pittig aroma gedurende een rijpingsperiode van meer dan tien maanden. In de zomer grazen de koeien weidegras en ze worden en in de winter gevoederd met hooi. De know-how van de kaasmakers en affineurs zijn ook essentieel bij het maken van deze kaas. »
Amstad Chäslädeli GmbH,
Zürich
Cremo S.A.,
Villars-sur-Glâne
Lustenberger & Dürst AG,
Hünenberg See
Harde kazen
Kaastype
Rauwe melk
Melkverwerking
Koemelk
Melksoort
49-53%
Vetgehalte
Dierlijk stremsel
Lebferment
Tolerantie
Lactosevrij
Glutenvrij
Glutenvrij
Maanden
minstens
10
Duur rijping
Smaak
Aromatisch
Zout
Sterk
Zout
Sterk
Labels
AOP/IGP
Gebied
West-Zwitserland
Seizoen
Ganse jaar
Wielgrootte
25.00-40.00
kg
Le Gruyère AOP
Kaasliefhebbers in de hele wereld waarderen de Gruyère AOP met zijn uitgesproken kruidige aroma – een meesterwerk van Zwitserse kaasmakerskunst.
Interprofession du Gruyère
Case postale 12
1663
Pringy - Gruyères
Telefoon: +41 (0) 26 921 84 10
Fax: +41 (0) 26 921 84 11