Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.
Raclette du Valais AOP
Raclette du Valais AOP

Raclette du Valais AOP

«Raclette du Valais AOP is een 100% natuurproduct, uniek dankzij zijn "terroir" en zijn geschiedenis. Het begint bij de voeding van de koeien, het verwerken van de rauwe melk en de zorg die wordt besteed in de rijpingskelder. Een markering is aangebracht op de onderzijde van de kaas. De rijke flora van het Walliser-gebergte en het Alpengebied geven de Valais raclette AOP zijn unieke frisse en kruidige smaak met vele nuances. In oktober 2007 werd de kaas bekroond met de beschermde oorsprongsbenaming "AOP". »
Bio-Bergkäserei Genossenschaft Goms, Gluringen VS Walker, Bitsch
Halfharde kazen
Kaastype
Rauwe melk
Melkverwerking
Koemelk
Melksoort
%
Vetgehalte
Dierlijk stremsel
Lebferment
Lebferment
Tolerantie
Lactosevrij
Glutenvrij
Maanden
3
Duur rijping
Labels
AOP/IGP
Gebied
Valais
Seizoen
Ganse jaar
Wielgrootte
4.80-5.20 kg
Walliser Raclette AOP

De crèmige en kruidige Raclette du Valais AOP wordt uitsluitend in het kanton Valais gemaakt uit rauwe melk.

Sortenorganisation Walliser Raclette AOP
Avenue de la Gare 2

1964 Conthey
Telefoon: +41 (0) 27 345 40 90
Fax: +41 (0) 27 345 40 11

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.