Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.
Vacherin Fribourgeois AOP EXTRA
Vacherin Fribourgeois AOP EXTRA

Vacherin Fribourgeois AOP EXTRA

«Fruitig en romig dankzij de rijping van ten minste 12 weken, is de EXTRA een kaas met karakter. Met zijn sterke, volle smaak vindt hij zijn plaats op het kaasplateau, maar hij smaakt even lekker in een eenvoudig gerecht met aardappelen in de schil. En liefhebbers weten dat hij de fondue extra smaak geeft. »
Halfharde kazen
Kaastype
Rauwe melk
Melkverwerking
Koemelk
Melksoort
Volvet
minstens
45%
Vetgehalte
Dierlijk stremsel
Lebferment
Lebferment
Tolerantie
Glutenvrij
Weken
12
Duur rijping
Smaak
Aromatisch
Sterk
AOP/IGP
Ja
Gebied
West-Zwitserland
Seizoen
Ganse jaar
Wielgrootte
6.00-10.00 kg
Vacherin Fribourgeois AOP

Deze crèmig-smeuïge halfharde kaas is een onmisbaar ingrediënt van de populaire fondue moitié-moitié. Maar ook gewoon zo smaakt hij heerlijk.

Interprofession du Vacherin Fribourgeois
Rue Condémine 56
Case postale 2175

1630 Bulle 2
Telefoon: +41 (0) 26 919 87 56
Fax: +41 (0) 26 919 87 49

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.