Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.
Vacherin Fribourgeois AOP RUSTIC
Vacherin Fribourgeois AOP RUSTIC

Vacherin Fribourgeois AOP RUSTIC

«In de rijpingskelders ontplooien zich langzaam de aroma’s van zijn ‘terroir’ en van de biodiversiteit van de weiden, om zo de unieke smaak van de RUSTIC te vormen. Herkenbaar aan zijn meestal sterk gerimpelde korst, heeft hij al vanaf 12 weken rijping een elegante balans en ontvouwt hij zijn volledige delicatesse en eigenheid na ongeveer 5 tot 6 maanden. Ware liefhebbers proeven hem aan het einde van een maaltijd met een stevig glas wijn of met een stukje pure chocolade… »
Cremo S.A., Villars-sur-Glâne
Halfharde kazen
Kaastype
Rauwe melk
Melkverwerking
Koemelk
Melksoort
Volvet
minstens
45%
Vetgehalte
Dierlijk stremsel
Lebferment
Lebferment
Tolerantie
Glutenvrij
Weken
12-25
Duur rijping
Smaak
Aromatisch
AOP/IGP
Ja
Gebied
West-Zwitserland
Seizoen
Ganse jaar
Wielgrootte
6.00-10.00 kg
Vacherin Fribourgeois AOP

Deze crèmig-smeuïge halfharde kaas is een onmisbaar ingrediënt van de populaire fondue moitié-moitié. Maar ook gewoon zo smaakt hij heerlijk.

Interprofession du Vacherin Fribourgeois
Rue Condémine 56
Case postale 2175

1630 Bulle 2
Telefoon: +41 (0) 26 919 87 56
Fax: +41 (0) 26 919 87 49

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.