Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.
Vacherin Fribourgeois AOP BIO
Vacherin Fribourgeois AOP BIO

Vacherin Fribourgeois AOP BIO

«De BIO-variant van de Vacherin Fribourgeois AOP onderscheidt zich door zijn goed smeltende eigenschappen, zijn delicate smaak en lichte, verfrissend zurige toets. Zijn buitengewoon rijke melk heeft het parfum van de weiden rond Freiburg opgenomen. De BIO is jong en evenwichtig en een puur product van de biologische landbouw in Zwitserland. Met zijn heerlijke natuurlijkheid weet hij elke liefhebber te bekoren. »
Halfharde kazen
Kaastype
Rauwe melk
Melkverwerking
Koemelk
Melksoort
Volvet
minstens
45%
Vetgehalte
Dierlijk stremsel
Lebferment
Lebferment
Tolerantie
Glutenvrij
Weken
9
Duur rijping
Smaak
Aromatisch
Bio
Ja
AOP/IGP
Ja
Gebied
West-Zwitserland
Seizoen
Ganse jaar
Wielgrootte
6.00-10.00 kg
Vacherin Fribourgeois AOP

Deze crèmig-smeuïge halfharde kaas is een onmisbaar ingrediënt van de populaire fondue moitié-moitié. Maar ook gewoon zo smaakt hij heerlijk.

Interprofession du Vacherin Fribourgeois
Rue Condémine 56
Case postale 2175

1630 Bulle 2
Telefoon: +41 (0) 26 919 87 56
Fax: +41 (0) 26 919 87 49

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.