Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.
Appenzeller® Zacht
Appenzeller® Zacht

Appenzeller® Zacht

«De Appenzeller® Zacht, een van de voornaamste Zwitserse kaassoorten wordt ten minste drie maanden gerijpt. Het glooiende Appenzeller heuvellandschap met zijn voedzame gras en vele kruiden vormt de optimale basis voor de natuurlijke, krachtige rauwe melk waarvan de Appenzeller®-kaas wordt geproduceerd. Deze Appenzeller® Zacht variant is te herkennen aan het zilverkleurig etiket. »
Amstad Chäslädeli GmbH, Zürich Güntensperger Käse AG, Bütschwil CHÄSLAUBE BUSINESS SERVICE, Zürich Käserei Gabris AG, Hosenruck
Harde kazen
Kaastype
Rauwe melk
Melkverwerking
Koemelk
Melksoort
Volvet
minstens
45%
Vetgehalte
Dierlijk stremsel
Lebferment
Lebferment
Tolerantie
Lactosevrij
Glutenvrij
Maanden
3
Duur rijping
Smaak
Zacht
Sterk
Gebied
Oost-Zwitserland
Seizoen
Ganse jaar
Wielgrootte
6.40-7.40 kg
Appenzeller®

Het geheime kruidenmengsel waarmee elk kaaswiel regelmatig met de hand wordt ingewreven, maakt deze kaas tot de pittigste van Zwitserland.

SO Appenzeller Käse GmbH
Poststrasse 12
Postfach 67

CH-9050 Appenzell
Telefoon: +41 (0) 71 788 30 40

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.