Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Streetfood en Zwitserse kazen

Via foodtrucks en beurzen hebben hamburgers, bagels en panini onze steden veroverd. Het concept ‘streetfood’ omhelst alles wat op straat bereid en direct op straat verkocht wordt. Deze culinaire trend ontleent weliswaar sommige bereidingen aan fastfood, zoals de burger, maar is essentieel anders omdat er gebruik wordt gemaakt van regionale producten van eerste kwaliteit. Waaronder Zwitserse kazen…

De hele wereld op je bord

Met streetfood maak je een culinaire reis over de hele wereld: zo ontdek je mediterrane, Amerikaanse, Aziatische, Indiase of Afrikaanse smaken. De recepten zijn gemakkelijk en zonder te veel moeite thuis te maken. Neem bijvoorbeeld een warme focaccia met spinazie-mozzarellavulling of een quesadilla met raclette du Valais AOP met wat rauwkost. Probeer ook eens de "Crazy Day"-bagel met Tilsiter. Overheerlijk!

De perfecte burger

Burgers worden al een tijdje niet meer langer automatisch vereenzelvigd met fastfoodketens. Burgers zijn erg populair. Tegenwoordig worden ze gemaakt met verse en seizoensgebonden ingrediënten. Laat je verbeelding de vrije loop. Probeer de broodjes eens te beleggen met Le Gruyère AOP en pulled pork, Appenzeller® en truffelmayonaise, Sbrinz AOP en chutney van peren... en er zijn nog heel wat meer mogelijkheden.

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.