Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Beignets met krab en Sbrinz AOP

  • 30 min. Bereidingtijd, 15 min. Kooktijd, 45 min. Totale tijd
  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
  • 500 g krabbenvlees uit blik
  • 120 g toastbrood, zonder korst
  • 3 el mosterd
  • 3 el mayonaise
  • 1 el Worcestersaus
  • 2 groene pepers
  • Zeste van 1 limoen
  • 1 bosje bieslook
  • 100 g geraspte Sbrinz AOP
  • 1 ei
  • Bloem
  • Frituurolie
  • Zout

Voorbereiding

  1. Laat het krabbenvlees uitlekken. Verwijder zorgvuldig eventuele stukjes pantser. Knijp goed uit en hak grof.
  2. Hak het toastbrood fijn in de mixer en meng het vervolgens in een kom met de Sbrinz AOP, krab, mosterd, mayonaise en worcestersaus. Voeg de pepers, bieslook en limoenzeste toe, allemaal fijngehakt.
  3. Meng alle ingrediënten. Voeg het ei toe, breng op smaak met zout en meng goed om een homogene massa te verkrijgen. Vorm vervolgens balletjes, haal ze door de bloem en frituur ze in de warme olie tot ze goudbruin zijn. Serveer deze beignets warm of lauw met een salade van rode ui en bieslook in een vinaigrette van olie en citroensap.

Kaas in dit recept

Sbrinz AOP

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.