Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Cannelloni met kaasvulling op courgettereepjes

  • Vegetarisch
  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen Voor 1 ovenschotel van ca. 18 cm lengte

  • Boter voor de vorm
  • 12 cannelloni

Vulling:

  • 150 g Sbrinz, geraspt
  • 150 g pikante Tilsiter, geraspt
  • 1 knoflookteentje, geperst
  • 2 eieren
  • 4 EL melk
  • 6 EL tarwegriesmeel of deegmeel
  • 1 bosje peterselie, fijn gehakt
  • zout, witte peper uit de molen

Saus:

  • 1 dl room
  • 0,5 dl witte wijn
  • zout, peper
  • 500 g courgette, ongeschild, in repen gesneden of geschaafd
  • boter voor het fruiten
  • zout, peper

Voorbereiding

  1. 1. De cannelloni in kokend zout water al dente koken, koud afspoelen en op een plaat verdelen, zodat ze niet aan elkaar plakken.
  2. 2. Voor de vulling alle ingrediënten mengen en kruiden. De vulling met een koffielepel in de cannelloni vullen. Cannelloni in de beboterde vorm vullen.
  3. 3. Room en wijn mengen, op smaak brengen en over de cannelloni druppelen. In het midden van de tot 200 °C voorverwarmde oven ca. 15 minuten gratineren.
  4. 4. De courgettes even in boter fruiten. Op voorverwarmde borden verdelen. Cannelloni erop leggen. Met jus uit de gratinvorm bedruppelen.

Kaas in dit recept

Sbrinz AOP

Score

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.
Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.