Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Gemarineerde Tomme Vaudoise in deegmantel

  • 25 min. Bereidingtijd, 4 h. Kooktijd, 4 h. 25 min. Totale tijd
  • Vegetarisch
  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • Bakpapier voor de bakplaat

Marinade:

  • 3 el witte wijn
  • 2 tl vloeibare, lichte honing
  • 2 tl mosterd
  • ½ el roze peper, gestampt
  • 4 Tommes Vaudoises
  • 120 g beignetdeeg
  • 40 g boter, vloeibaar
  • zout
  • Postelein of snijsla en roze peper voor de garnering

Voorbereiding

Marinade:

  1. Marinade: wijn, honing, mosterd en peper door elkaar roeren. Tommes met een vork meerdere malen inprikken en in de marinade wentelen. Afgedekt in de koelkast 3-4 uur marineren.
  2. Beignetdeeg in 4 lagen in vierkantjes van ca. 18 cm snijden en elke laag met een beetje boter bestrijken. Tommes Vaudoises in het midden leggen, zouten. Deeghoeken over de Tommes leggen en weer een stukje terugvouwen. Op de met bakpapier beklede bakplaat leggen.
  3. In het midden van de tot 200 °C voorverwarmde oven 10-12 minuten bakken.
  4. Tommes Vaudoises op borden verdelen en garneren.
Bereidingstip

Daarbij past een aspergesalade

Kaas in dit recept

Tomme Vaudoise

Score

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.
Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.