Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Peren-raclette-gratin

  • 20 min. Bereidingtijd, 20 min. Totale tijd
  • (3 Sterren/2 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 2 personen

  • 400-500 g in de schil gekookte en gepelde aardappelen
  • 50 g plakken rauwe ham, in stukken gesneden
  • 2 peren, schoongemaakt, desgewenst geschild en in stukken gesneden
  • 1 EL gehakt bieslook
  • 200 g raclettekaas in plakken, gehalveerd
  • peper
  • paprika

Voorbereiding

  1. 1. Aardappelen halveren. Met het snijvlak naar boven in een ovenschotel leggen. Met ham, peren, bieslook en raclettekaas beleggen. Op smaak brengen.
  2. 2. In het bovenste gedeelte van de tot 250 °C voorverwarmde oven ca. 10 minuten bakken.

Score

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.
Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.