Perenchutney met peperkoek en Tête de Moine AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
  • 2 peren, geschild, in partjes gesneden
  • 1 kl geraspte gember
  • Zeste + sap van een 1/2 citroen
  • 2 el rietsuiker
  • 1 mespunt nootmuskaat
  • 1 mespunt kruidnagelpoeder
  • 1 mespunt cayennepeper
  • 4 sneetjes peperkoek
  • 8 roosjes Tête de Moine AOP

Voorbereiding

  1. Perenchutney: verwarm in een pan de peren, gember, citroenzeste en -sap, rietsuiker, nootmuskaat, kruidnagel en cayennepeper.
  2. Laat ongeveer 2 minuten stoven.
  3. Schik de sneetjes peperkoek op de borden. Garneer met de perenchutney. Versier met roosjes Tête de Moine AOP.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept