Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Perenchutney met peperkoek en Tête de Moine AOP

  • Zonder vlees
  • (4 Sterren/1 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • Perenchutney:
  • 2 peren, geschild, in partjes
  • 1 tl gember, geraspt
  • rasp + sap van 1/2 citroen
  • 2 el rietsuiker
  • 1 mespunt nootmuskaat
  • 1 mespunt gemalen kruidnagels
  • 1 mespunt cayennepeper
  • 4 plakken peperkoek
  • 8 roosjes Tête de Moine AOP

Voorbereiding

  1. 1. Perenchutney: verwarm de peren, de gember, de rasp en het sap van de citroen, de rietsuiker, de nootmuskaat, de kruidnagel en de cayennepeper in een steelpan.
  2. 2. Laat 2minuten garen.
  3. 3. Verdeel de plakken peperkoek over de borden. Garneer met perenchutney en roosjes Tête de Moine AOP.
  4. Bereiding: 15 min
  5. Kooktijd: 2 min
Voedingsinformatie

Gemakkelijk

Kaas in dit recept

Tête de Moine AOP

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.