Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Salade van rode bieten, jonge wortels, sinaasappelvinaigrette en roosjes Tête de Moine AOP

  • Vegetarisch
  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • Sinaasappelvinaigrette:
  • Sap van 1/2 sinaasappel
  • 3 el sherryazijn
  • 2 el hazelnotenolie
  • Een bosje van 8 kleine rode bieten met het loof, of 2 middelgrote rode bieten, in reepjes, rauw
  • 1 handje salade van jonge blaadjes en loof van rode bieten
  • 2 jonge wortels, in staafjes
  • Zout, peper
  • Afwerking:
  • Roosjes Tête de Moine AOP

Voorbereiding

  1. Sinaasappelvinaigrette: meng in een kom het sinaasappelsap, de azijn en de hazelnotenolie. Zet apart.
  2. Meng in een andere kom de rode bieten, de jonge slablaadjes, het loof van de rode bieten en de wortels.
  3. Verdeel deze salade over de borden. Lepel er wat vinaigrette over. Garneer met de roosjes Tête de Moine AOP.
Bereidingstip

Heerlijk met een brioche.

Kaas in dit recept

Tête de Moine AOP

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.