Schijfjes L’Etivaz AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees

Ingrediënten

Voor 4 personen

Deeg

  • 3 eieren, geklutst
  • 2 dl blond bier
  • 230 g bloem
  • Arachideolie
  • 1 plakje L’Etivaz AOP van 2 cm dik (ongeveer 400 g)
  • Zout, peper

Garnituur

  • Enkele kerstomaten, geroosterd
  • Enkele blaadjes veldsla

Voorbereiding

  1. Meng de eieren met het bier en de bloem in een kom. Kruid met zout en peper. Zet opzij.
  2. Verhit de olie in een steelpan. Maak schijfjes met een uitsteekvorm (diameter van 5 cm) in het plakje L’Etivaz AOP. Dompel ze in het deeg en vervolgens in de olie. Laat 1 minuut aan elke kant bakken.
  3. Leg de schijfjes op een bord. Versier met de geroosterde kerstomaten en veldsla.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept