Spaghetti met kaas, spekjes en boleten

0.0 Sterren / 0 Stemmen

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 30 g gedroogde boleten
  • 1 grote ui
  • 1 tot 2 pepers
  • 250 g spekjes
  • 1 dl witte wijn
  • 160 g Appenzeller® Surchoix
  • Een snuifje zout
  • 1 takje basilicum
  • 4 el olijfolie
  • 400 g spaghetti

Voorbereiding

  1. Week de paddenstoelen in koud water. Snijd de ui in kleine blokjes. Verwijder de zaden uit de pepers en snijd in fijne blokjes. Bak de spekjes in een koekenpan zonder vetstof toe te voegen. Laat de paddenstoelen goed uitlekken, meng met de gehakte ui en de pepers en voeg de spekjes toe. Bevochtig met de wijn en laat 10 minuten sudderen.
  2. Snijd de Appenzeller® Surchoix in blokjes. Kook de spaghetti al dente in het gezouten water. Laat goed uitlekken. Meng met de spekjes, kaasblokjes, basilicumblaadjes en olijfolie.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept