Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Tomme Vaudoise

De parel van Romandië

Tomme Vaudoise is een zachte kaas, ambachtelijk geproduceerd in de kantons Vaud en Genève. Deze jonge kaas heeft een ronde en milde smaak; langer gerijpt met een meer uitgesproken en robuuste smaak. Tomme wordt van gepasteuriseerde melk gemaakt. Deze witschimmelkaas heeft een romige textuur. Dit lekkere kaasje steelt de show op een kaasplank, maar is ook heerlijk als dessert of gepaneerd met een  slaatje of groenten. Tomme Vaudoise is ook verkrijgbaar met komijn.

Tomme Vaudoise

Tomme Vaudoise – de fijne, crèmige, zachte kaasspecialiteit uit West-Zwitserland smaakt bij elke gelegenheid.

Tomme Vaudoise
Val d’Arve
Ch. Des Aulx 6

1211 Genève 26
Telefoon: + 41 (0) 22 884 82 00
Fax: +41 (0) 22 884 81 79

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.