Bündner Bergkäse

Bündner Bergkäse Bio extra

Met het beste van wat slechts eenmaal per jaar op de hoogten van Graubünden groeit en de bijdrage van traditionele kleine bedrijven uit 30 dalen wordt een kruidige, temperamentvolle Zwitserse halfharde kaas van zuivere Bündner bergmelk geproduceerd.

Kaastype Halfharde kazen
Melkverwerking Gethermiseerde Melk
Melksoort Koemelk
Volvet minstens 45%
Lebferment Dierlijk stremsel
Tolerantie Lactosevrij, Glutenvrij
Duur rijping 6-9 Maanden
Smaak Sterk
Labels Bio
Gebied Graubünden
Seizoen Ganse jaar
Wielgrootte 4.8 kg

Berglucht, kruiden- en bloemenweiden maken de melk in het Bündnerland bijzonder kruidig. Hieraan dankt deze specialiteit haar verfijnde, aromatische smaak.

  • Bündner Bergkäse
  • Bündner Bergkäse
    Postfach
    Quaderstrasse 8
  • 7001 Chur