Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Verse kazen

Maximal
88%
Watergehalte (WFF*)

Verse kazen hebben geen korst en worden niet gerijpt. Ze worden vrijwel direct na de productie ervan geconsumeerd.
Vanwege hun korte rijpingstijd worden ze bereid met gepasteuriseerde melk. Het vetgehalte is variabel. Séré, kwark, formaggini, Mozzarella, Petit Suisse en specialiteiten met room en dubbele room zijn de meest bekende soorten.

De houdbaarheid van verse kazen wordt aangegeven op de verpakking. Gedurende het transport mag de koeling van deze producten niet onderbroken worden. Voorzichtigheid is geboden, vooral in de zomer. Verse kazen moeten in de originele verpakking of in een gesloten plastic container bij een temperatuur van maximaal 5 °C worden bewaard. Deze kazen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt in koude of warme bereidingen, in vullingen, sauzen of gratins.

*Watergehalte per kilogram ontvette zuivel

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.