Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Aardappelsalade met Appenzeller®

  • Vegetarisch
  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • Makkelijk

Vinaigrette met dijonmosterd

  • 2 el witte wijnazijn
  • 1 el dijonmosterd
  • 2 el olijfolie
  • 500 g ongepelde krielaardappelen
  • 3 takjes lente-ui in rondjes gesneden
  • 2 gehakte sjalotten
  • 3 el fijngehakte dille
  • 3 el zilveruitjes op azijn
  • 2 zoetzure augurken, in blokjes gesneden
  • 150 g Appenzeller®, in blokjes gesneden
  • Peper en zout

Voorbereiding

Vinaigrette met dijonmosterd

  1. Meng in een kom de azijn, mosterd, peper, zout en olijfolie. Zet koel.
  1. Kook de krielaardappelen in gezouten water gedurende 12 minuten (naargelang de grootte). Laat uitlekken en afkoelen. Snijd ze in 4. Giet de vinaigrette over de lauwe aardappelen. Voeg de lente-uien, sjalotten en dille toe. Meng. Voeg vervolgens de zilveruitjes en augurken toe. Meng.
  2. Verdeel over de borden met de blokjes Appenzeller®.
Bereidingstip

Heerlijke bijgerecht voor uw zomerse buffetten of picknicks.

Kaas in dit recept

Appenzeller®

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.