Recepten en ideeën

De verrassende diversiteit van Zwitserse kaas, een bron van inspiratie en nieuwe ideeën. Op zoek naar lekkere recepten? Hier vind je voor ieder eetmoment en elke gelegenheid een serie zalige recepten. Een fondue of raclette – jong en oud zijn er gek op. Ontdek hoe rijk de smaak van kaas is in vele verrassende combinaties. Succes gegarandeerd met onze tips en tricks.

Delen
    Vlaams
    • Français
    • Vlaams
    België
    • België
    • Deutschland / Österreich
    • Espanya
    • España
    • France
    • International / EN
    • Italia
    • Nederland
    • Portugal / PT
    • Schweiz
    • Suisse
    • Suomi / FI
    • Sverige / SV
    • Svizzera
    • USA / EN
    • Россия / RU
    • 中国 / ZH-Hans
    • 日本 / JP
zoeken
  • Kazen uit Zwitserland
    Overzicht
  • Inspiratie
    Overzicht
  • Storyroom
    Overzicht
  • Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
60 min.
Salade met meloen en Tête de Moine AOP
10 min.
Fondue met Cornet Smoked als pairing
10 min.
Fondue met Cornet Smoked aan de basis
35 min.
Crackers met zaadjes
30 min.
BROODJES MET KRUIDEN VAN DE VALLEI EN ZANDDEEGKOEKJES MET LE GRUYÈRE AOP CLASSIC, GEDROOGDE BERGBLOEMEN EN SMOKY MIX
10 min.
TARTINE OUVERTE AUX ŒUFS BROUILLÉS | FLEURS ET PLANTES AROMATIQUES DES PÂTURAGES SUBALPINS | COPEAUX DE GRUYÈRE D’ALPAGE AOP
50 min.
ZWITSERSE HERDERSSOEP | BRAVE HENDRIK | LE GRUYÈRE D’ALPAGE AOP
80 min.
Zuurdesem Toastie met Le Gruyère d’Alpage AOP en gepekelde groentjes
18 min.
HALF-OM-HALF FONDUE (LE GRUYÈRE AOP RÉSERVE, LE GRUYÈRE D’ALPAGE AOP EN VACHERIN FRIBOURGEOIS AOP) | SLAATJE MET BLOEMEN EN AROMATISCHE PLANTEN VAN MONTANE ALMEN
50 min.
RISOTTO MET SPELT UIT DE ALPEN EN KOEKJES VAN LE GRUYÈRE AOP RÉSERVE, GEDROOGDE ALPENBLOEMEN EN PEPPER AND SPICES MIX
30 min.
vegetarisch
CAKE AU GRUYÈRE AOP CLASSIC | FLEURS ET PLANTES AROMATIQUE DES PÂTURAGES DE LA VALLÉE
40 min.
vegetarisch
RUSTIEKE TAART MET GRUYÈRE AOP CLASSIC | BLOEMEN EN AROMATISCHE KRUIDEN UIT DE WEIDEN IN DE VALLEIEN
25 min.
Cheesy Appenzeller® Surchoix op geroosterd brood met gefrituurde prei en gekaramelliseerde ui
25 min.
Wafel met L’Etivaz AOP & zoete aardappelen
20 min.
vegetarisch
Granola salade met gebakken peertjes en Appenzeller® Surchoix
790 min.
Zadenbrood, Tomme Vaudoise en vijgenjam
60 min.
Galet met perzik & Jersey Blue
24 min.
vegetarisch
Tomme Vaudoise gepaneerd in een kruidenkorstje
25 min.
Salade van meloen, gedroogde ham, komkommer, tijm en Gruyère d’Alpage AOP
Krokante kippenburger met BBQ-saus en Gruyère AOP Réserve
35 min.
Bruschetta’s van chorizo en geroosterde champignons, gekonfijte tomaten en Gruyère AOP Classic
Kip cacciatore met puree van polenta, gegratineerd met gruyère AOP Réserve
vegetarisch
Pistou van basilicum op basis van Gruyère d’Alpage AOP geserveerd met linguine. Spinazie, gekonfijte tomaten en walnoten
vegetarisch
Gegrilde puntpaprika’s gevuld met Gruyère AOP Réserve
Volgende
Recepten 404

Newsletter
Contact

Switzerland Cheese Marketing Benelux
Rue de la Glacière 21-23 IJskelderstraat
B-1060 Brussels

info@STOP-SPAM.fromagesdesuisse.be

 

Social Media
youtube
instagram
facebook
  • Privacyverklaring
  • Afdruk
  • Cookies
  • © 2023 Switzerland Cheese Marketing
Zwitsers. Natuurlik.