Bruschetta’s van chorizo en geroosterde champignons, gekonfijte tomaten en Gruyère AOP Classic

0.0 Sterren / 0 Stemmen
35 min.
Cook/bake time 35 min.

Ingrediënten

Voor 6 personen

  • 50 g krullen Gruyère AOP Classic
  • 12 sneetjes boerenbrood
  • 250 g champignons, in vieren gesneden
  • 15-20 schijfjes chorizo
  • 12 kerstomaten
  • 15-20 verschillende olijven
  • 2 el extra zuivere olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • Enkele spinaziescheuten
  • Espelettepeper
  • Balsamicosiroop
  • Peper en zout

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Leg de champignons, tomaten en knoflook in een koekenpan, voeg een beetje olijfolie toe en bak gedurende 10 minuten. Bak de chorizo in een koekenpan tot hij goudbruin en erg rood is. Zet opzij.
  3. Rooster de sneetjes brood in de oven.
  4. Garneer de sneetjes brood met alle ingrediënten en de olijven. Voeg enkele spinaziescheuten en krullen Gruyère AOP Classic toe. Kruid met peper en zout en voeg een snuifje espelettepeper toe.
  5. Overgiet net voor het serveren met een straaltje balsamicosiroop.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept