Cake met ham, bieslook en Gruyère AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen
50 min.
Cook/bake time 50 min.

Ingrediënten

  • 150 g bloem
  • 3 eieren
  • 125 g Gruyère AOP Réserve in blokjes
  • 100 g hamblokjes
  • 1 zakje bakpoeder
  • 1 bosje bieslook, fijngehakt
  • 10 cl melk
  • 10 cl olijfolie
  • Peper en zout
  • 20 g boter

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Meng in een kom de bloem en het bakpoeder.
  3. Meng in een andere kom de 3 eieren, de melk en olijfolie en giet bij de rest. Meng goed met de garde en voeg de ham, de Gruyère AOP Réserve in blokjes, de bieslook, peper en zout toe.
  4. Beboter de vorm en giet het deeg erin.
  5. Laat ongeveer 40 minuten bakken. Steek een mes in de cake om te zien of hij gaar is.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept