Cheeseburger van kip met Appenzeller®

0.0 Sterren / 0 Stemmen
24 min.
Cook/bake time 24 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • Gemakkelijk
  • 4 kippenhamburgers
  • 4 plakken Appenzeller®
  • 4 broodjes (hamburger, ciabatta, Engelse muffins, ...)
  • 2 el mayonaise
  • 4 blaadjes lollo bionda

Voorbereiding

  1. Verwarm de grill voor. Gril de hamburgers gedurende 3 minuten aan elke kant. Leg de plakjes Appenzeller® op het vlees. Doof het vuur, laat nog 3 minuten garen met het deksel op de pan en zet opzij. Verwarm de broodjes.
  2. Snijd ze in twee. Besmeer ze met mayonaise. Garneer met lollo bionda. Leg de hamburgers met de gesmolten kaas erop. Sluit de broodjes.
  3. Verdeel de hamburgers over de borden.
  4. Heerlijk met aardappelchips.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept