Gegrilde puntpaprika’s gevuld met Gruyère AOP Réserve

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees

Ingrediënten

Voor 6 personen

  • 100 g Gruyère AOP Réserve, fijngeraspt
  • 12 gemengde puntpaprika’s (geel, rood, oranje)
  • 2 lente-uien in ringetjes gesneden
  • ½ takje koriander, fijngehakt
  • 1 kl espelette- of cayennepeper
  • 1 kl zwarte peper
  • 1 el honing
  • 1 eiwit + 1 losgeklopt ei
  • 50 g cornflakes zonder toegevoegde suiker

Voorbereiding

  1. Snijd de paprika’s langs de bovenkant open, maak ze leeg en was.
  2. Meng in een kom de gruyère AOP Réserve, uien, koriander, piment, peper, honing en eiwit. Zet opzij. Plet de cornflakes in een andere kom.
  3. Verwarm de oven voor op 200°C.
  4. Vul de paprika's met de vulling. Klop 1 ei los in een kom en doop de paprika's erin. Doop de punten van de paprika’s vervolgens in de geplette cornflakes.
  5. Leg ze op een bakplaat en zet 15 minuten in de oven. Serveer warm!
Bon
Appétit

Kaas in dit recept