Gemarineerde Tomme Vaudoise in deegmantel

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
265 min.
Cook/bake time 265 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • Bakpapier voor de bakplaat

Marinade:

  • 3 el witte wijn
  • 2 tl vloeibare, lichte honing
  • 2 tl mosterd
  • ½ el roze peper, gestampt
  • 4 Tommes Vaudoises
  • 120 g beignetdeeg
  • 40 g boter, vloeibaar
  • zout
  • Postelein of snijsla en roze peper voor de garnering

Voorbereiding

Marinade:

  1. Marinade: wijn, honing, mosterd en peper door elkaar roeren. Tommes met een vork meerdere malen inprikken en in de marinade wentelen. Afgedekt in de koelkast 3-4 uur marineren.
  2. Beignetdeeg in 4 lagen in vierkantjes van ca. 18 cm snijden en elke laag met een beetje boter bestrijken. Tommes Vaudoises in het midden leggen, zouten. Deeghoeken over de Tommes leggen en weer een stukje terugvouwen. Op de met bakpapier beklede bakplaat leggen.
  3. In het midden van de tot 200 °C voorverwarmde oven 10-12 minuten bakken.
  4. Tommes Vaudoises op borden verdelen en garneren.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept