Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Gevulde rösti's

  • Zonder vlees
  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 1 kg voornamelijk vastkokende aardappelen, bijv. Sirtema, in de schil gekookt, afgekoeld
  • 3/4 tl zout
  • Peper uit de molen
  • 2 el braadboter of braadcrème
  • 125 g pikante Tilsiter, in plakjes gesneden
  • 75 g Schabziger, geraspt
  • 2 el bieslook, fijn gesneden
  • Bieslook voor de garnering

Voorbereiding

  1. Aardappelen raspen op de aardappelrasp, kruiden. Braadboter in een braadpan met antikleeflaag verwarmen. Aardappelen toevoegen, bij matige hitte aanbraden onder af en toe omkeren.
  2. De helft van de aardappelen uit de pan nemen. Met de rest een koek vormen. Tilsiter erop leggen, Schabziger en bieslook erover strooien. Opzij gezette aardappelen erover verdelen en aandrukken, zodat een bedekte koek ontstaat. Met een plaat afgedekt verder bakken totdat zich een goudbruine korst vormt. Wenden met behulp van de plaat en de andere zijde bakken.
  3. Rösti op de plaat schikken, garneren en meteen serveren.

Kaas in dit recept

Tilsiter

Score

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.
Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.