Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Met het mes gehakte biefstuk en Tête de Moine AOP

  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 600 g entrecote
  • 1 el van elk: platte peterselie, kervel, bieslook, jonge ui, fijngehakt
  • 1 puntje cayennepeper
  • 1 tl Worcestershire sauce
  • 1 el olijfolie
  • 1 eidooier
  • Zout, peper

Garnituur

  • 6 roosjes Tête de Moine AOP
  • Een puntje fleur de sel met truffel

Voorbereiding

  1. Hak met een keukenmes de biefstuk fijn. Meng in een kom het gehakte vlees, de peterselie, de kervel, het bieslook, de jonge ui en de cayennepeper.
  2. Voeg de Worcestershire sauce, de olijfolie en de eidooier toe. Breng indien nodig verder op smaak.
  3. Verdeel de tartaar met een uitsteekvorm over de borden. Garneer met roosjes Tête de Moine AOP en een puntje fleur de sel met truffel.
Aanbeveling

Heerlijk met sla en frieten of kwartjes geroosterde aardappel.

Voedingsinformatie

Gemakkelijk

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.