
Met het mes gehakte biefstuk en Tête de Moine AOP
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 600 g entrecote
- 1 el van elk: platte peterselie, kervel, bieslook, jonge ui, fijngehakt
- 1 puntje cayennepeper
- 1 tl Worcestershire sauce
- 1 el olijfolie
- 1 eidooier
- Zout, peper
Garnituur
- 6 roosjes Tête de Moine AOP
- Een puntje fleur de sel met truffel
Voorbereiding
- Hak met een keukenmes de biefstuk fijn. Meng in een kom het gehakte vlees, de peterselie, de kervel, het bieslook, de jonge ui en de cayennepeper.
- Voeg de Worcestershire sauce, de olijfolie en de eidooier toe. Breng indien nodig verder op smaak.
- Verdeel de tartaar met een uitsteekvorm over de borden. Garneer met roosjes Tête de Moine AOP en een puntje fleur de sel met truffel.
Aanbeveling
Heerlijk met sla en frieten of kwartjes geroosterde aardappel.
Voedingsinformatie
Gemakkelijk