Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Schweiz
Suisse
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Noedels met ham-kaassaus
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
150 g diepvrieserwten
Boter voor het fruiten
2 dl bouillon
1,8 dl halfvolle sausroom
100 g Gruyère AOP, geraspt
150 g hamplakken, in kleine blokjes gesneden
½ tl zout
Een beetje peper
Nootmuskaat
300-400 g pasta, bijv. brede noedels
Gladde peterselie, gehakt, voor de garnering
Voorbereiding
Erwten in de boter fruiten. Met bouillon en sausroom blussen, aan de kook laten komen.
Kaas toevoegen en al roerende laten smelten. Bij geringe hitte laten sudderen totdat de gewenste consistentie bereikt is. Ham toevoegen, kruiden.
Noedels in kokend zout water al dente koken en afgieten.
Noedels en saus mengen, op borden scheppen, garneren.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Le Gruyère AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
25 min.
GEGRATINEERDE BROODSNEETJES MET VACHERIN FRIBOURGEOIS AOP
Zonder vlees
Tilsiter-risotto met fruit-groente
10 min.
Vijgen gevuld met gerookte eendenborstfilet en Tête de Moine AOP
40 min.
Zonder vlees
Gevulde aubergine met Tomme Vaudoise
Minifondue voor bij het aperitief van Gruyère AOP en Vacherin Fribourgeois AOP
60 min.
Zonder vlees
Gegratineerde aubergines gevuld met vijgen en Gruyère AOP Réserve, geserveerd met tagliatelle met munt