Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Noedels met ham-kaassaus

  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 150 g diepvrieserwten
  • Boter voor het fruiten
  • 2 dl bouillon
  • 1,8 dl halfvolle sausroom
  • 100 g Gruyère AOP, geraspt
  • 150 g hamplakken, in kleine blokjes gesneden
  • ½ tl zout
  • Een beetje peper
  • Nootmuskaat
  • 300-400 g pasta, bijv. brede noedels
  • Gladde peterselie, gehakt, voor de garnering

Voorbereiding

  1. Erwten in de boter fruiten. Met bouillon en sausroom blussen, aan de kook laten komen.
  2. Kaas toevoegen en al roerende laten smelten. Bij geringe hitte laten sudderen totdat de gewenste consistentie bereikt is. Ham toevoegen, kruiden.
  3. Noedels in kokend zout water al dente koken en afgieten.
  4. Noedels en saus mengen, op borden scheppen, garneren.

Kaas in dit recept

Le Gruyère AOP

Score

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.
Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.