Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Salade van komkommer en watermeloen met munt en Appenzeller®

  • Vegetarisch
  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • ½ watermeloen, in blokjes
  • 1 komkommer, in blokjes
  • ½ bosje munt, fijngehakt
  • 1 el olijfolie
  • 50 g Appenzeller®, in reepjes
  • Zout, peper
  • Garnituur:
  • Blaadjes munt

Voorbereiding

  1. Meng in een kom de watermeloen, de komkommer en de munt. Voeg de olijfolie toe. Bestrooi met zout en peper.
  2. Voeg de reepjes Appenzeller® toe.
  3. Garneer met blaadjes munt.
Aanbeveling

Heerlijk bij koude couscous.

Kaas in dit recept

Appenzeller®

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.