Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Sandwich van stokbrood met kip, appel en Tomme Vaudoise

  • 30 min. Bereidingtijd, 30 min. Totale tijd
  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 1 el olijfolie
  • 2 kippenborstfilets
  • 2 stokbroden van weleer, in 2
  • 4 el mangochutney
  • blaadjes lollo rossa
  • 2 Tommes Vaudoises, in reepjes
  • 1 appel, in schijfjes, in 2
  • 1 handvol krenten
  • zout, peper

Kerriemayonaise

  • 3 el mayonaise
  • 1 tl kerriepoeder

Voorbereiding

  1. Verwarm een grill. Bestrijk de kippenborstfilets met olijfolie. Bestrooi met zout en peper. Gril gedurende 6 minuten aan elke kant. Snij in reepjes. Zet apart.
  2. Snij de stukken stokbrood open, verwijder de eindjes. Beleg ze met kerriemayonaise en mangochutney. Plaats op elke sandwich een blaadje sla. Wissel reepjes Tomme Vaudoise af met kip en schijfjes appel. Bestrooi met krenten. Sluit de sandwiches.

Kerriemayonaise

  1. Meng in een kom de mayonaise met de kerrie. Zet koel.

Kaas in dit recept

Tomme Vaudoise

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.