Stokbrood met Zwitserse Raclette®

0.0 Sterren / 0 Stemmen
23 min.
Cook/bake time 23 min.

Ingrediënten

Voor 4 porties

  • 2 stokbroden
  • 150 g Parijse champignons
  • 150 g Italiaanse salami
  • 1 teentje knoflook
  • 250 g Zwitserse Raclette®
  • 200 g tomatenpulp
  • 1 el honing
  • 1 el gedroogde oregano
  • Peper en zout

Voorbereiding

  1. Snijd de stokbroden in de lengte door, snijd de champignons en de salami in dunne plakjes, schil de knoflook en hak deze zo fijn mogelijk. Snijd de kaas in kleine blokjes.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de tomaten met de honing, de gehakte knoflook en oregano en voeg goed wat peper en zout toe. Besmeer de gehalveerde stokbroden met deze saus.
  3. Verdeel de plakjes champignon en salami over de broodjes en leg er de blokjes kaas op.
  4. Leg de broodjes met Zwitserse Raclette® in een warme oven (200°C) gedurende ongeveer 8 minuten.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept