Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Stokbrood met Zwitserse Raclette®

  • 15 min. Bereidingtijd, 8 min. Kooktijd, 23 min. Totale tijd
  • (4.8 Sterren/6 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 porties

  • 2 stokbroden
  • 150 g Parijse champignons
  • 150 g Italiaanse salami
  • 1 teentje knoflook
  • 250 g Zwitserse Raclette®
  • 200 g tomatenpulp
  • 1 el honing
  • 1 el gedroogde oregano
  • Peper en zout

Voorbereiding

  1. Snijd de stokbroden in de lengte door, snijd de champignons en de salami in dunne plakjes, schil de knoflook en hak deze zo fijn mogelijk. Snijd de kaas in kleine blokjes.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de tomaten met de honing, de gehakte knoflook en oregano en voeg goed wat peper en zout toe. Besmeer de gehalveerde stokbroden met deze saus.
  3. Verdeel de plakjes champignon en salami over de broodjes en leg er de blokjes kaas op.
  4. Leg de broodjes met Zwitserse Raclette® in een warme oven (200°C) gedurende ongeveer 8 minuten.

Kaas in dit recept

Raclette Suisse®

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.