Verloren briochebrood met Sbrinz AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
20 min.
Cook/bake time 20 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 100 g Sbrinz AOP
  • 4 grote sneden briochebrood (liefst oud)
  • 20 cl esdoornsiroop
  • 3 eidooiers
  • 80 g suiker
  • 50 cl melk
  • 30 g boter
  • 8 verse vijgen

Voorbereiding

  1. Meng de eidooiers met de suiker en voeg vervolgens de melk toe. Verwarm ¼ van de boter in een koekenpan, week een sneetje brioche in de mengeling van melk, suiker en ei en leg het in de warme pan. Bak gedurende 2 minuten aan elke kant. Herhaal dit voor elk sneetje brioche.
  2. Serveer het verloren briochebrood op een bord met wat krullen Sbrinz AOP, kwartjes vijg en overgiet met een straaltje esdoornsiroop.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept