Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Zwitserse clubsandwich met Appenzeller® en grisonvlees

  • 15 min. Bereidingtijd, 15 min. Totale tijd
  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 8 sneetjes toastbrood, geroosterd
  • crema di balsamico
  • blaadjes kropsla
  • 4 plakken Appenzeller®
  • 12 plakken grisonvlees
  • 75 g wortel, geraspt
  • ¼ komkommer, niet geschild, in schijfjes
  • 8 schijfjes tomaat
  • 2 hardgekookte eieren, in schijfjes

Voorbereiding

  1. 1. Plaats 2 sneetjes geroosterd brood op het werkblad. Beleg een kant met crema di balsamico. Plaats hierop een blaadje sla, een plak Appenzeller® en 3 plakken grisonvlees. Bestrooi met geraspte wortel, schijfjes komkommer en tomaat.
  2. 2. Verdeel de helft van een hardgekookt ei over de sandwich. Sluit af met een snee brood. Snij in 2.
  3. 3. Herhaal deze handeling voor elke sandwich en serveer.

Kaas in dit recept

Appenzeller®

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.