Balletjes Tomme Vaudoise in een jasje van pistachenoot

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees

Ingrediënten

Voor 12 tot 14 balletjes

  • 2 Tommes Vaudoises (100 g elk)
  • 50 g zachte boter
  • 3 el gehakte bieslook
  • 1 kl olijfolie
  • 100 g gemalen pistachenoten
  • Peper en zout
Keukengerei
  • Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk

Voorbereiding

  1. Mix met de keukenrobot de Tommes Vaudoises met de boter, peper en zout. Stort uit in een kom. Voeg de bieslook toe. Zet 45 minuten in de koelkast.
  2. Strooi de stukjes pistachenoot in een bord. Schep de kaas met een geoliede eetlepel en vorm balletjes met uw handen. Rol ze vervolgens door de pistachenoten. Zet 1 uur in de koelkast.
  3. Verdeel de balletjes over aperitiefkommetjes of lepels.
Bereidingstip

Tip: Maak de balletjes een dag van tevoren en bewaar ze in een hermetisch afgesloten doos.

Aanbeveling

Lekker met olijven, rauwe groenten.

Bon
Appétit

Kaas in dit recept