Bosui-komijn-taart

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 1 ronde bakplaat van 28-30 cm doorsnee
  • boter voor de plaat
  • 1 rond uitgerold taartdeeg, ca. 230 g

Beleg

  • 2 bosjes bosuitjes, in fijne ringen gesneden
  • 1-2 tl komijn
  • 150 g Gruyère AOP, vers geraspt
  • Peper uit de molen

Binding

  • 125 g roomkwark
  • 1 dl melk
  • 2 eieren
  • Zout
  • Peper uit de molen
  • Bosuitjes in reepjes gesneden, voor de garnering

Voorbereiding

Beleg

  1. Het deeg op de beboterde plaat leggen.
  2. Deeg met een vork inprikken. Uien, komijn en kaas mengen, kruiden en over het deeg verdelen.

Binding

  1. Voor de binding, alle ingrediënten mengen en erover gieten. Op de onderste richel in de tot 240 °C voorverwarmde oven ca. 20-25 minuten bakken.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept