Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / EN
Italia
Nederland
Portugal / PT
Schweiz
Suisse
Suomi / FI
Sverige / SV
Svizzera
USA / EN
Россия / RU
中国 / ZH-Hans
日本 / JP
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Brochettes van rode vruchten met Gruyère AOP Réserve
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 12 balletjes (4 balletjes pistache, 4 met espelettepeper en 4 natuur)
150 g Gruyère AOP Réserve
25 cl smoothie van rode of bosvruchten
2 g agaragar
100 ml bouillon
1 el gehakte pistachenoten
1 el espelettepeper
Enkele vellen eetbaar bladgoud
Aperitiefprikkers
Voorbereiding
Los de agaragar op in een steelpan in 100 ml water, breng aan de kook en laat 1 minuut sudderen.
Voeg de smoothie toe en verwarm nog 1 minuut.
Giet in een rechthoekige vorm en laat afkoelen.
Haal uit de vorm en snijd in blokjes.
Schep met een Parijse lepel 12 balletjes uit het stuk Gruyère AOP Réserve.
Rol er 4 door de gehakte pistachenoten, 4 door de espelettepeper en laat er 4 naturel.
Leg een balletje Gruyère AOP Réserve op elk blokje vruchtengelei en bevestig met een prikkertje.
Leg hier ten slotte wat goudblad overheen.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Le Gruyère AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
30 min.
Krokante pannenkoeken met Gruyère AOP
Zonder vlees
Risottoballetjes met eekhoorntjesbrood en Appenzeller®
25 min.
Raclette-omelet
Zonder vlees
Gegratineerde broodsneetjes met Gruyère AOP en geraspte wortelen
24 min.
Harten van omelet met groenten en Le Gruyère AOP
Zonder vlees
Bulgursalade