Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
‘Chalet-soep’ met Gruyère AOP
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 tot 6 personen
50 g geraspte Gruyère AOP per persoon
900 g aardappelen, geschild en in kleine blokjes gesneden
300 g wortels, geschild en in schijfjes gesneden
300 g knolselderij, geschild en in plakken gesneden
100 g bladspinazie, in brede stroken gesneden
400 g prei, in rondjes gesneden
300 g sperziebonen, in stukjes van 3 cm gesneden
Peper en zout
1,5 l water
6 dl melk
2 blokjes vleesbouillon
200 g gekookte cornetti (pasta)
2 bosjes gehakte peterselie en gehakte bieslook
2 bekers room
Voorbereiding
Breng de groenten aan de kook met zout en peper in 1,5 l water en laat 20 minuten koken op een zacht vuur.
Voeg de melk en de bouillonblokjes toe en laat nog 20 minuten garen.
Voeg kort voor het einde van de kooktijd de cornetti, kruiden en room toe.
Serveer in een voorverwarmde soepterrine en bestrooi elke portie rijkelijk met Gruyère AOP.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Le Gruyère AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
Zonder vlees
Pistou van basilicum op basis van Gruyère d’Alpage AOP geserveerd met linguine. Spinazie, gekonfijte tomaten en walnoten
35 min.
Forelfilets met Tête de Moine AOP en paprika’s
30 min.
Sandwich van stokbrood met kip, appel en Tomme Vaudoise
10 min.
Fondue met Cornet Smoked aan de basis
35 min.
Zonder vlees
Quesadilla’s met erwtjes en wortelsaus en Emmentaler AOP
40 min.
Zonder vlees
RUSTIEKE TAART MET GRUYÈRE AOP CLASSIC | BLOEMEN EN AROMATISCHE KRUIDEN UIT DE WEIDEN IN DE VALLEIEN