Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Schweiz
Suisse
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Chaud-froid van aardappelen met kruiden en Gruyère AOP
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
800 g aardappelen (bijvoorbeeld charlotte)
Rucola
100 g Gruyère AOP, grof geraspt
Saus
5 g jonge spinaziescheuten
3 el rucola
3 el Gruyère AOP, geraspt
2 knoflookteentjes
1 el citroensap
1 dl room
3 el olie
Zout en peper
Voorbereiding
Voor de saus: mix alle ingrediënten en kruid.
Stoom de aardappelen in hun schil. Schil ze en snijd ze in de lengte in vieren.
Schik de aardappelen, rucola en Gruyère AOP op de borden. Overgiet met saus en serveer.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Le Gruyère AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
35 min.
Zonder vlees
Koolraap, gevuld met Gruyère-aardappelen aan rodebietensaus
60 min.
Galet met perzik & Jersey Blue
Risotto van spinazie, zalm en Sbrinz AOP
Zonder vlees
Verloren cuchaule met Vacherin Fribourgeois AOP en gestoofde golden delicious met rozemarijn
Penne met Sbrinz AOP uit Ticino
Emmentaler AOP-spiesjes met zwarte olijvensaus