Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Cheesy Appenzeller® Surchoix op geroosterd brood met gefrituurde prei en gekaramelliseerde ui
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
25 min.
Delen
Delen
Delen
Delen
Cook/bake time
25 min.
Ingrediënten
Voor 2 personen
2 dikke plakken rustiek landbrood van zuurdesem
1/2 prei
1 witte ui
Appenzeller® Gold Label
1 el bruine basterdsuiker
peper
zout
Voorbereiding
Beboter het brood. Sauspan opzetten om prei aan te zetten, prei in halve ringen snijden.
Niet te hard, hoeft niet te kleuren dus alleen aanfruiten.
Peper en zout toevoegen.
20 gr suiker toevoegen en zachtjes laten carameliseren.
Laten afkoelen.
Brood beleggen met Appenzeller® Gold Label – ui – kaas.
15 seconden in magnetron.
Koekenpan heet laten worden.
Scheutje olijfolie met papier uitsmeren.
Dan brood er in, beide kant goudbruin bakken.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Appenzeller®
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
50 min.
Zonder vlees
Croutons gegarneerd met bonenpesto met Sbrinz AOP
Soufflé van champignons en Sbrinz AOP op artisjokbodem
130 min.
Pizza met Tête de Moine AOP
30 min.
Zonder vlees
CAKE AU GRUYÈRE AOP CLASSIC | FLEURS ET PLANTES AROMATIQUE DES PÂTURAGES DE LA VALLÉE
Zonder vlees
Farfalle met broccoli en Tête de Moine AOP
25 min.
Croque-monsieur (tösti) met Emmentaler AOP Classic