Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Schweiz
Suisse
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Courgette-mozzarella-spiesen
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voorgerecht voor 4 personen
2 gele courgettes, over de lengte in ca. 3 mm dikke repen gesneden
2 groene courgettes, over de lengte in ca. 3 mm dikke repen gesneden
braadboter of braadcrème
zout, peper
2 zakjes mozzarelline, afgedropen
1 EL basilicum, gehakt
zout, peper
50 g bündnervlees, in dunne plakjes gesneden, over de lengte gevouwen
ca. 12 houtspiesen van elke ca. 15 cm lengte
Voorbereiding
1. Courgette in porties in de braadboter of braadcrème aan beide zijden bakken, eruit nemen, op smaak brengen en laten afkoelen.
2. De helft van de mozzarelline met basilicum mengen en op smaak brengen. Om elke plak een reep bündnervlees wikkelen.
3. Courgettes over de lengte halveren en om de overige mozzarelline wikkelen.
4. Mozzarelline op de spiesen steken.
Bon
Appétit
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
Zonder vlees
Salade van komkommer en watermeloen met munt en Appenzeller®
120 min.
Aardappeltaart met spek, tijm en Gruyère AOP
50 min.
Cake met ham, bieslook en Gruyère AOP
Zonder vlees
Speltkoekjes met Zwitserse kaas
Zonder vlees
Geroosterde butternutpompoen met krullen Sbrinz AOP
Zonder vlees
Profiteroles met Vacherin Fribourgeois AOP geserveerd met crème van Vacherin Fribourgeois AOP, chutney van tijm-ui en krokante groenten